slide 1
Image Slide 2
Shadow

Schoonmaak van kantoorruimtes,

op en rond de dynamische maar vooral hectische wereld die Schiphol heet, maakt Sanica bij diverse bedrijven de kantoren en gezamenlijke ruimtes schoon.
Juist in deze omgeving waar veel omgeving stof heerst is het van grootste belang voor het werkende personeel dat hun werkomgeving schoon is. Ook voor eventueel bezoek van klanten is dit de eerste indruk die een bedrijf achterlaat.

 

 

Scholen en (sport)verenigingen,

ook voor scholen en (sport)verenigingen is Sanica de flexibele partner die de schoonmaak voor het gebouw regelt.
Samenwerking met Sanica schoonmaakbedrijf heeft een aantal praktische voordelen. Zo werken wij met een schoonmaakrooster dat op de onderwijskalender is aangepast. De grote jaarlijks terugkerende schoonmaak wordt ook in de schoolvakanties uitgevoerd. Door onze flexibele werkuren heeft uw school of vereniging de mogelijkheid optimaal gebruik te kunnen maken van de locatie.

Onderhoud is behoud! Het wassen van de ramen van uw school of kantoor behoort ook bij het schoonmaakonderhoud. Het staat niet alleen netjes en schoon maar door deze aandacht kan het houtwerk hierdoor minstens anderhalf keer zo lang mee gaan. zowel binnen (tevens lampen en spiegels) als buiten: alles wordt stralend en streep loos schoon.

 

 

Project oplevering

Na een grote of kleine verbouwing is het belangrijk dat het pand grondig schoon gemaakt wordt.
Denk hierbij aan bouwafval, cementsluier etc. Het hele pand moet vakkundig van onder tot boven schoon opgeleverd worden. Voor de medewerkers van Sanica schoonmaakbedrijf een bijna dagelijkse klus.